16. децембар 2013.

Kako da zavedete Gospodina Pravog na prvom dejtu u pet lakih poteza?

1) Muškarci vole prirodan izgled kada su devojke u pitanju, tako da nemojte stavljati previše šminke na lice i nemojte koristiti parfem. Poželjno je da pola sata pred odlazak na dejt spremite neko jelo jakog mirisa (npr. ispržite ribu), jer muškarca nijedan miris ne privlači toliko kao miris žene koja zna gde joj je mesto.

2) U svoju torbu stavite žute rukavice za ribanje kupatila i deterdžent za pranje sudova. Sve se mi koristimo malim slatkim smicalicama kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pa je poželjno da u toku dejta slučajno ispustite torbu iz koje će ispasti prethodno navede stvari. On će videti da osim toga što znate da kuvate, volite i ostale kućne poslove, a to će ga posebno obradovati.

3) Pokažite mu da imate stav. Pitajte ga šta misli o bračnoj zajednici i vašoj budućoj deci. Ako je vaš Gospodin Pravi stidljiv i ne želi odmah da razgovara o takvim stvarima, pripremite ga. Pokazujte mu slike slike i video klipove beba, ističući koliko volite decu i kako jedva čekate da budete mama.

4) Ne stidite se da pokažete da ste slabiji pol. Najnovije studije su pokazale da muškarce posebno privlače hormoni koji se luče u ženskom telu za vreme PMS-a. Ako niste u PMS-u i vaše promene raspoloženja nisu toliko nagle, potrudite se da se barem dvaput u toku dejta rasplačete ili razbesnite. Vaš dragi će poludeti za vama.

5) Ne govorite puno. I same dobro znate da ionako nemate šta pametno da kažete, pa je bolje da ćutite i klimate glavom.

3 коментара: